null

Кои сме ние?

„Atmosphera“ е интериорно студио за дизайн с вкус и стил и ще Ви предложим цялостна визия за вашият ДОМ.

Специализирани сме в проектирането както на обществени пространства – хотели, ресторанти, кафенета, барове, магазини, така и на частни интериори като къщи, апартаменти, вили.

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията му.

0
Години опит
0
Реализирани проекта
0
Доволни клиенти

Защо да изберете нас?

Ние създаваме интериори, които в най-голяма степен изразяват Вас и Вашето светоусещане. За нас е важно да открием, кои са стиловете, които Ви допадат, кои са любимите Ви цветове.
null

Качество и гаранция

Ние осигуряваме много повече от декориране – създаваме интериори, които са съвременни и актуални, но и изискани и непреходни.
null

Професионално обслужване

Качеството на светлината, подборът на материали, изборът и дизайнът на мебели, както и изборът на произведения на изкуството са само малка част от цялостния процес на проектиране.
null

Mодерен дизайн

Майсторите, монтажните групи и доставчиците на обзавеждане и оборудване, с които работим, са изпитани при реализациите на множество проекти.

Поверявайки ни създаването на концепцията и изпълнението на цялостния интериор на Вашето жилище, офис или магазин, Вие получавате сигурност за качеството на крайния резултат и в същото време спестявате много време, нерви и средства.

За нас всеки проект е вдъхновяващо предизвикателство, което ни грабва от първия миг и ни отвежда до финална. Доверете ни се и Ви гарантираме, че

 

Atmosphera ще изгради мечтания облик на Вашия интериор!