Нашите услуги

Интериорен дизайн и проектиране

Интериорен дизайн Един от най важните моменти при интериорният дизайн е процесът в който се определят стиловите предпочитания, ще изготвим идеен проект, който ще включва визуализации, материали, цветове, мебели и аксесоари. В проекта ще бъде отразена и функционалността на интериора, за да се осигури максимален комфорт и удовлетворение за Вас. Когато одобрите идеен проект, можем…

Мебели и обзавеждане

Производство на мебели Предлагаме гъвкавост и възможност за персонализация на мебелите в проекта, като можете да изберете цвят, текстура и размер, които най-добре отговарят на вашите нужди и предпочитания. Независимо от избраните материали, ние гарантираме високо качество на изработката и придържане към всички стандарти за безопасност и устойчивост. Всички наши мебели се създават от опитен…

Строителство и ремонт

Реализация на интериорния проект Предлагаме различни услуги, свързани с ремонта и обзавеждането на жилището. Извършваме всички необходими строителни и ремонтни работи, включително демонтаж на стени, замяна на подови настилки, монтаж на електрически и водопроводни инсталации и други. Организираме работата на различни специалисти и доставчици и се грижим за сроковете и качеството на изпълнените работи. Ние…

Ние ще Ви предложим персонализиран и изчерпателен подход към дизайна. Ще се срещнем лице в лице с вас за да обсъдим как можем да ви помогнем да преосмислите една стая или цял дом.

Ние ще разработим детайлно, креативно предложение отговарящо на вашите нужди. Ще Ви осигурим план на стаите, подредба от снимки и идеи за продукти, които ще донесат живот на вашият проект и ще рефлектират на живота, който искате да живеете.

Нашата философия е че „опростеното“ е крайната изтънченост.

След консултации, ние ще Ви представим вдъхновяващи продукти, текстил и цветови гами, които да рефлектират на вашият вкус и естетика в интериорен дизайн.

Ние ще предложим най-добрите решения за вас и вашия проект. Ще вникнем във вашата философия и начин на живот и ще изградим правилната концепция за живот у дома или в офиса.

Ще покажем вашия шоорум в най-добрата му светлина, като изградим правилна подредба и осветление в помещенията. Попитайте и ще Ви отговорим.